Treninzi

Transformiši se od sramežljivog, stidljivog početnika do samouverenog, body-positive pole igrača i to već u par meseci. Ako nisi siguran koji trening želiš da pohađaš, zašto nas ne bi pozvao i možemo ti pomoći da odlučiš koji je najbolji nivo za tebe.

Pole Dance

Pole dance trening je dizajniran kao baza i osnovni tip treninga na kom se uči tehnika. U pitanju su treninzi akrobatike na vertikalnoj šipci. Ne plaši se, potezi koje ćeš naučiti mogu izgledati kao da prkose gravitaciji, ali ćeš ih naučiti na najsigurniji mogući način.
Saznaj Više

Aerial hoop

Aerial hoop (obruč) je rekvizit koji ti pruža osećaj lebdenja u vazduhu. Može se trenirati kao samostalna disciplina ili dopuna treninzima pole dance-a.
Saznaj Više

Pole fit

To su kondicioni i treninzi snage koji su u savršenoj harmoniji sa pole dance treninzima jer na njima stičete dodatnu snagu i kondiciju koja vam je potreba da bi svi elementi (kombinacije, pa čak i koreografije) izvodili sa što većom lakoćom.
Saznaj Više

Play time

Ukoliko si zainteresovana za plesnu stranu pole dance-a, pridruži nam se na Play Time treningu da zajedno, uz muziku osetimo sve elemente kroz ples. Na Play Time treninzima učićeš kratke koreografije deo po deo, korak po korak, dok ne osetiš kako bez razmišljanja i brojanja činiš da statična šipka izgleda kao rotirajuća.
Saznaj Više

Stretch

Treninzi aktivne i pasivne fleksibilnosti i mobilnosti na kojima se rade bazične vežbe istezanja za razvijanje dodatnih mogućnosti sopstvenog tela koje možemo primeniti u svojim vazdušnim akrobacijama.
Saznaj Više

Flying pole

Nova disciplina u Sportskom klubu “POLE DANCE” Akademija je Flying pole – leteća šipka. Ona je fiksirana za plafon, ali ne i za pod, tako da naše akrobacije dobijaju novu dimenziju.
Saznaj Više

Practice time

Practice time su termini za samostalno treniranje (bez trenera). S obzirom na to da trening nije vođen od strane stručnog lica, practice time trening radiš na sopstvenu odgovornost.
Saznaj Više

Individualni treninzi

Treninzi 1 na 1 sa trenerom. Ako želiš da dodatno sama sa trenerom provežbaš određene trikove na šipci, obruču ili bilo kom drugom rekvizitu, naučiš nove, spremiš celu koreografiju, radiš vežbe snage ili istezanja ovo je pravi izbor za tebe.
Saznaj Više

Muške grupe

Da, u Sportskom klubu “POLE DANCE” Akademija treniraju i muškarci. Muško telo se po konstituciji razlikuje od ženskog, pa se samim tim i način na koji se bavimo pole dance-om razlikuje.
Saznaj Više