Rentiranje

Osim ponude u vezi sa treninzima, za tebe imamo još tri opcije.

Tražiš studio za fotkanje?

Želimo da u slobodno vreme, kada nemamo treninge, otvorimo termine za fotkanje. Nemamo opremu, ali imamo odlične uslove za to. Plafoni su visoki, sa gredama koje se mogu koristiti za kačenje rekvizita i opreme. Objekat je orijentisan ka zapadnoj strani, koja je cela u prozorima i obezbeđuje mnogo dnevnog svetla. Naš prostor ima ~200m2 i može da primi veliki broj ljudi. Na raspolaganju su: kafić, svlačionica, tuš kabina, toaleti, sto za šminkanje, pristup automobilu.
Prošetajte se kroz Pole Dance Akademiju - 360° ture kroz naše prostorije.

Proslave

Da li si znala da kod nas možeš proslaviti devojačko veče, rođendan, organizovati team building ili naći bilo koji razlog da se dobro zabaviš sa dragim ljudima? Organizaciju događaja možeš prepustiti nama, a mi smo otvoreni za tvoje ideje i predloge. Za više informacija možeš nam poslati upit na mail ili nas kontaktirati telefonom.

Iznajmljivanje termina

U koliko se baviš nekom vazdušnom disciplinom ili bilo kojim drugim sportom (Aerobic, Yoga, Pilates, personalni treninzi…) i potrebna ti je sala gde možeš držati treninge svojim grupama, možeš nam se javiti radi dogovora oko iznajmljivanja našeg prostora za svoje treninge.