Treninzi

Program sportskog kluba “POLE DANCE” Akademija napravljen je tako da se svakom segmentu koji ti je potreban možeš posvetiti na poseban način. Imamo različite tipove treninga i različite mesečne pakete. Zakazivanje treninga je obavezno, ali je organizacija treninga nešto što prepuštamo tebi. Iz naše ponude možeš odabrati i pohađati bilo koji tip treninga jer su svi prilagođeni i početnicima i onima koji već duže vreme treniraju. Probni Pole dance, Aerial hoop ili Hammock trening je besplatan! Odaberi termin koji ti odgovara iz našeg rasporeda i rezerviši svoje mesto na +381 62 241 510

Pole Dance Treninzi

Pole dance trening je dizajniran kao baza i osnovni tip treninga na kom se uči tehnika. U pitanju su treninzi akrobatike na vertikalnoj šipci. Ne plaši se, potezi koje ćeš naučiti mogu izgledati kao da prkose gravitaciji, ali ćeš ih naučiti na najsigurniji mogući način.
Read More

Aerial hoop

Aerial hoop (obruč) je rekvizit koji ti pruža osećaj lebdenja u vazduhu. Može se trenirati kao samostalna disciplina ili dopuna treninzima pole dance-a.
Read More

Exotic Pole

Treninzi se zasnivaju na tehnici izvođenja trikova koji se rade u donjem delu šipke, u kontaktu sa podom, često bez odvajanja od poda, ali kroz elemente snage i kroz kontrolu svakog mišića u telu posebno.
Read More

Pole Fit

Pole fit su kondicioni i treninzi snage koji su u savršenoj harmoniji sa pole dance treninzima jer na njima stičete dodatnu snagu i kondiciju koja vam je potreba da bi svi elementi (kombinacije, pa čak I koreografije) izvodili sa što većom lakoćom.
Read More

Play Time

U koliko si zainteresovana za plesnu stranu pole dance-a, pridruži nam se na Play Time treningu da zajedno, uz muziku osetimo sve elemente kroz ples.
Read More

Stretch

Za pohađanje Stretch treninga nije potrebno da budeš razgibana i fleksibilna. Potrebna je samo dobra volja, a mi ćemo se pobrinuti da uz pravilan i kvalitetan trening to i postaneš.
Read More

Individualni treninzi

Individualni treninzi u sportskom klubu POLE DANCE Akademija namenjeni su kako onima koji bi hteli da se oprobaju u pole dance-u, tako i onima koji treniraju već dugi niz godina jer je naš program prilagođen svim nivoima, a naši sertifikovani treneri vam stoje na raspolaganju.
Read More

Practice Time

Practice time su termini predviđeni za samostalno treniranje (bez nadzora naših trenera) na koje mogu dolaziti naši članovi ali i oni koji nisu iz našeg kluba, a bave se nekom od vazdušnih disciplina (ili drugom vrstom sporta).
Read More

Booty Workout

Ovo je novi tip funkcionalnog treninga koji ima cilj da, uz raznovrsne kardio i težinske vežbe, ojača, oblikuje i zategne izuzetno bitne mišiće u našem telu koji utiču, između ostalog, i na zdravlje naše cele posture.
Read More

Pole Flow

Još jedan plesni tip treninga u Sportskom klubu POLE DANCE Akademija!
Read More

Handstand

U POLE DANCE Akademiji je smo toliko naviknuti na naglavačke, pa smo odlučili da uvežbamo da stojimo na rukama umesto na nogama!
Read More

Tehnicki trening – Polaganje

Trening šipke za sve nivoe koji vodi Jelena (ona je osnivač kluba i glavni trener) i na kom možete popravljati tehniku, pitati šta god vas zanima, vežbati nešto za šta vam je potrebno spotovanje ili pomoć.
Read More

Hammock

Hammock - nežna svila za maksimalni trening snage i fleksibilnosti!
Read More